CAT / ESP / ENG

L'estudi de gravació està en una masia datada del segle XVI, Can Ramon, en el poble d'Estanyol, dins una zona protegida d'interès natural, el volcà de La Crosa.
Estanyol és un poble que pertany al municipi de Bescanó.
És un dels pocs pobles de prop de Girona que encara es mantenen “verges”. El seu nucli es compon de l'esglesia i quatre cases i els seus pocs més de dos-cents habitants viuen en masies disseminades.
L'activitat econòmica del poble rau bàsicament en l'agricultura, però en els últims anys, un parell de masies s'han reconvertit en turisme rural.

JUGLANS MUSIC -estudi de gravació-, està a 10 minuts de Girona, a 40 minuts de Vic, a 50 minuts de Barcelona, a 60 minuts de Perpinyà i a 10 minuts de l'aeroport.
Per tant, fa possible el venir a gravar diàriament, o si es prefereix, o es ve de més lluny, podem buscar allotjament en hotels o turismes rurals ben a prop de l'estudi.

En quan a atraccions turístiques, tenim el poble d'Estanyol, el volcà de La Crosa, la ciutat de Girona i molts paratges naturals.
Hi ha una pista de tennis a 3 minuts, una piscina coberta a 15 minuts i una piscina descoberta a 10 minuts.

CONTACTE: tel. 972 44 22 29 mòbil: 658 81 57 69       mail: estudi@juglansmusic.com       Disseny web: www.juglansdisseny.com